TIPY na skvělé servírovací doplňky

Silvestrovské oslavy bývají bujaré a veselé. Pokud jste se letos rozhodli zakončit rok 2019 v okruhu svých přátel a pohostit je u sebe doma, mohlo by se vám hodit několik vychytávek, s kterými se stanete králem/královnou všech hostitelů.

DOPLŇKY V JEDNOM STYLU

Pořádáte-li oslavu, měli byste v první chvíli myslet na to, v jakém duchu se bude celá akce nést. Témat může být nespočet, ale pokud stejně jako my, milujete vůni dřeva, mohli byste celý servis ladit do přírodních materiálů, které jsou nejen zdravotně nezávadné, ale na stole vypadají jednoduše skvěle.

Svou výbavu můžete začít s dřevěnými miskami různých velikostí, do kterých můžete naservírovat různé sladké a slané dobroty. Skvěle vypadají i dřevěné podtácky nebo hrníčky.

stylovy-podtacek-dreveny-vii-6ks-1000x665

DŘEVĚNÝ SET NA SÝRY

Základem silvestrovského večírku je variace jednohubek a samozřejmě i sýrů. K tomu vám může krásně posloužit dřevěný set na sýry, který v sobě obsahuje základní odkládací desku, nástroje i nože na krájení. Set je navíc velmi kompaktní a nezabere na stole místa, což se u prohýbajícího stolu rozhodně hodí!

dreveny set-na-syry-1000x665-1000x665

SADA NA VÍNO S PŘEKVAPENÍM

Je-li řeč o sýrech, pravděpodobně vás napadne v této spojitosti i víno. To patří nejen k sýrům, ale i k silvestrovským oslavám rozhodně na stůl. Jak ale stylově otevřít lahev dobrého vína? Máme pro vás skvělý tip, který vaše přátelé stoprocentně ohromí. Vyzkoušejte sadu na víno s překvapením, která obsahuje základní otvíráky na víno.

Dárková sada na víno a šachy-1000x665

DŘEVĚNÝ STOJAN S KARAFOU

Pít během večera pouze alkohol není úplně rozumné a nealkoholické nápoje by měli mít na slavnostním stole rozhodně své místo. Krásně například vypadá skleněná nádoba s kohoutkem ve stojanu, do které namícháte svou oblíbenou ovocnou limonádu. Díky prosklené nádobě se navíc nemusíte bát experimentovat a přidat plátky nakrájeného ovoce nebo přihodit pár kusů celého koření. Elegantní kohoutek, s kterým si „natočíte“ množství je pak zlatou tečkou na hodovním stole.

Skleněná nádoba 4,2 l s kohoutkem ve stojanu 1-462x388

SLAVNOSTNÍ PŘÍPITEK V DŘEVĚNÉM STYLU

Někdo si na Nový rok připije šampaňským, ale pokud patříte mezi lidi, co si raději připijí ledově nachlazeným destilátem nebo likérem, máme pro vás dva stylové tipy, jak si tento zážitek užít na maximum.

Máte-li na svých oslavách rádi humor, určitě vás pobaví možnost servírovat svůj oblíbený destilát na prkénku s ozdobnými chodidly, na které si můžete nechat „vypálit“ motiv na míru.

Dáváte-li přednost něčemu elegantnějšímu, máme pro vás luxusní set karafy s uzávěrem a čtyřmi skleničkami na destiláty a likéry. Servírované pití vypadá v karafě opravdu stylově a na takovou událost jako je konec roku by rozhodně nemělo chybět.

dreveny-stojan-s-karafou-1000x665