Nejkrásnější dárky s vůní dřeva

Vánoce jsou za dveřmi a výběr dárků pro své blízké také. Už máte představu, čím koho potěšit? Jestli dosud tápete, tenhle článek je pro vás jako dělaný!

darky

Pro partnerku či manželku

Říká se, že nejtěžší je výběr dárku pro dámy. Co by asi tak mohla chtít? Spodní prádlo? Knihu? Parfém? Už si nemusíte lámat hlavu. Navštivte naši nabídku s dárky. Doporučujeme vám krásné šperkovnice a stojánky na šperky, které zajisté ocení každá žena. Pro vášnivé kuchařky naopak zvolte originální přírodní prkénka nebo tácy.

Co ocení pánové?

Milovníci dobrého piva budou nadšeni našimi přírodními korbely. Pro dlouhé zimní večery se naopak hodí krásná dřevěná šachovnice s figurkami. A na setkání s přáteli? Vyzkoušejte nosič lahví. S pivíčky se bude hned lépe manipulovat. Co dalšího nabízíme pro muže?

 

Čím potěšíte babičky?

Babičky nadchne dřevěná krabička na čaj nebo buclatá přírodní cukřenka. A co takhle něco originálnějšího? Pořiďte babičce krmítko pro ptáčky. Během snídaně ji za oknem počká milá společnost, která se bude pravidelně vracet. Obdarujte svou babičku hned teď.

Dopřejte dědovi pohodlíčko

Ale na ponožky zapomeňte! Udělejtu mu radost dřevěnou stoličkou pod nohy nebo elegantní vycházkovou holí - špacírkou! Děda kutil naopak ocení box na nářadí a děda koumák se zabaví sadou dřevěných hlavolamů. Co svému dědovi vyberete vy?

hlavolam

Kvalitní hračky na prvním místě

Děti si zaslouží tu nejlepší kvalitu hraček. Žádné umělé materiály a náhražky. Nejlepším řešením je přírodní dřevo.

Je vaše holčička malá hospodyňka?

Prohlédněte si naši nabídku kuchyněk, proutěné kočárky, postýlky pro panenky nebo opálený stoleček se židličkami v originálním designu. Jaký dárek je ten pravý?

 

Malým raubířům

Pro malé raubíře doporučujeme dřevěný luk se šípy, věšák na medaile, kde si vystaví své úspěchy, nebo dřevěná auta, náklaďáky či tank. Kluci-kutilové zajásají nad dřevěným boxíkem s nářadím. Co si vyberete?

To nejlepší pro nejmenší

Nezapomněli jsme ani na nejmenší členy rodiny. Obohaťte je o houpacího koníka Neklana, dřevěné pískoviště se stříškou nebo dřevěné barevné kostky. Skládací pyramidy nebo puzzle jsou ideální pro přirozený rozvoj logického myšlení a jemné motoriky. Čím potěšíte své drobečky

hlavolam-dite

Věříme, že letos bude výběr dárků snadný. S našimi tipy už nemůžete šlápnout vedle. Už máte objednáno?