Jak potěšit maminku na Den matek? Dřevěný dárek nikdy nezklame

Své mamince bychom měli projevovat lásku a vděk každý den po celý život. Jeden den v kalendáři je však k tomu jako stvořený. Ano, řeč je o Dni matek, svátku, který se slaví v různých dnech po celém světě a vychází z různých tradic. Všechny však mají společné uctívání ženy, bohyně matky, která nám dala život. Přestože spousta svátků vzbuzuje mezi lidmi mírnou i větší kontroverzi, co se týče Dne matek, ten je v Čechách bez výjimek oblíbený.

A

Chcete-li své mamince v tento speciální den udělat radost drobným dárkem, tím pravým může být právě výrobek ze dřeva. Dřevo je jakožto přírodní substance teplé, vřelé a plné energie, a proto je ideálním dárkem. Připravili jsme pro vás pár tipů na vhodné dřevěné dárečky ke Dni matek.

Milovnici čaje můžete potěšit dřevěným boxem na čaj, který rovnou naplňte jejími oblíbenými čajovými sáčky. Pokud vaše maminka holduje spíše dobrému vínu, radost jí určitě udělá elegantní sada na víno v  dřevěné kazetě.

Žádnou ženu neurazíte květinou, i kdyby byla dřevěná. Z dřevěných zápichů a květin lze vyrobit krásnou dekoraci do květináče nebo na stůl. Pokud má vaše maminka úctyhodnou sbírku šperků, hodit se jí může dřevěný stromeček na šperky nebo krásná dřevěná šperkovnicedo které uložíte oblíbené náramky z korálků a další šperky

sperkovnice

Kreativní ženu, která ráda šije, uctíte krásným dřevěným boxem na šití. Na hezké vzpomínky jsou jako dělané dřevěné rámečky na fotky, které nabízíme v různých tvarech a velikostech. Na mnohé z nich je navíc možné gravírovat osobní vzkazy a nápisy.

Dřevo ale patří i do kuchyně. Milovnici asijské kuchyně překvapíte dřevěnými hůlkami na sushi.Z dalších dřevěných výrobků do kuchyně můžete vsadit třeba na prkénko s nápisem “Nejlepší maminka” nebo dřevěnou sadu příborů.

Tyto a mnoho dalších dřevěných drobností budou skvělým dárkem pro maminky všech věkových kategorií. Další přírodní inspiraci najdete na www.drevobox.cz.