Potěšte tatínka originálním dřevěným dárkem ke Dni otců

Táta? Ochránce, učitel, kouč. Když dítě upadne, opráší mu zadek a nechá ho to zkusit znovu. Také známý pod pojmy: nejlepší kámoš a superhrdina! Den otců se celosvětově slaví už od zlatých šedesátých. Vychází vždy na třetí neděli v červnu a letos tedy připadá na 21. června. V Česku se tento den ale netěší až tak velké oblibě jako třeba tradiční MDŽ nebo Den matek, a tatínci tak mají smůlu. Překvapte svého partnera drobným dárkem a ukažte mu, že zrovna on je ten nejlepší táta na světě.

Najít ideální dárek pro tatínka není žádná věda - znáte ho nejlépe ze všech a víte, jak rád tráví volný čas, co ho baví a jaké jsou jeho koníčky. Pro inspiraci jsme vám připravili pár tipů na vhodné dřevěné dárečky ke Dni otců.

 photo-of-man-holding-toddler-3932973

Existuje něco víc sexy než chlap v kuchyni nebo u grilu? Dobrý kuchař jistě ocení dřevěný blok na pořádné nože, dřevěné pomůcky na grilování na rodinnou barbecue oslavu či korbel na pivo. Pravý gurmán bude mít radost ze setu na sýry a sady na víno – a navíc tím potěší i vás. A pokud doma nemáte mistra šéfkuchaře, ale mlsný jazýček mu nechybí, překvapte ho ráno snídaní do postele.

 food-photography-breakfast-on-bread-illustration-196668

Šikovnému kutilovi, který má rád svůj organizovaný chaoz, můžete nenápadně vnést trochu pořádku do dílny či garáže. Pořiďte mu proutěný koš na dřevo do krbu, box na nářadí pro pořádné chlapy a dřevěnou truhlu, která schová věci, jež se nikam jinam nevejdou, nebo profesionální skříň na nářadí.

 Untitled 1

Pokud máte doma spíše vkusného kravaťáka, co si potrpí na styl, určitě nic nezkazíte dřevěným motýlkem. Hodně potěší i chytrá vychytávka do kanceláře, třeba praktický organizér a pořadač. Sáhnout můžete i po originálním dárku s vlastním gravírováním, takový stylový stojánek na mobil s vlastním jménem nemá jen tak někdo.

 boxes-of-wines-2664150

No a hlavně, jestli chcete potěšit tátu, který si rád hraje se svými ratolestmi, pořiďte mu dárek, který budou moct využít spolu. Nic nezkazíte dřevěnou stavebnicí, hrou Člověče, nezlob se nebo hlavolamem. U náročnějších hráčů můžete vsadit na sadu kostek, sudoku či dřevěný tetris. Fantazii se meze nekladou!

 unnamed-3-1-1024x524

Tyto a mnoho dalších dřevěných drobností budou skvělým dárkem pro všechny tatínky. Další přírodní inspiraci najdete na Dřevobox.cz