5 tipů na kancelář ve skandinávském stylu

Milujete minimalistický design doplněný o přírodní materiály, které celému prostředí dodávají přírodní, nenucený vzhled? V jednoduché, a přitom elegantní kanceláři se budete cítit nejen dobře, ale vaše práce bude efektivnější a snadněji přijdete k novým, kreativním myšlenkám.

pastelky-s-orezavatkem-462x388

DŘEVĚNÉ STOJÁNKY A PSACÍ POTŘEBY

Vyměňte staré, neekologické, plastové stojánky za poctivé dřevěné doplňky. Dřevěné stojánky vypadají nejen stylově, ale navíc se skvěle kombinují s psacími potřebami ve stejném stylu. Nezapomeňte, že kouzlo bytového designu je v detailech, zkuste začít se stojany a postupně rozšiřujte dřevěné doplňky o další (vizitky, pravítko, rámečky na obrázky, aj.)

poradac-na-dokumenty-a4-1-ks-462x388

DŘEVĚNÉ ŠANONY A POŘADAČE

Zaneste do svých skříní dřevěné šanony a pořadače. Takové kancelářské doplňky vydrží mnoho let bez toho, aniž by ztratily na svém půvabu a v policích vypadají jednoduše skvěle.

Další výhodou dřevěných pořadačů je i jejich bytelnost, takže se při nechtěném nárazu nemusíte bát, že by se vám dokumenty rozsypaly po místnosti.

drevena-kancelarska-sada-462x388

DŘEVĚNÁ KANCELÁŘSKÁ SADA

Tak toto je opravdová „designovka“ pro všechny nadšence dřeva. Kancelářská sada se skládá z osmi komponentů, mezi které mimo jiné patří sešívačka, dírkovač, stojan, šanon a mnoho dalšího.

dreveny-stojanek-na-mobil-se-jmenem-462x388

DRŽÁK NA MOBIL

V dnešní době pravděpodobně neexistuje člověk, který by nechodil do práce s mobilem. Ty jsou naší nedílnou součástí, ale velmi často je v chaosu pracovního dne odkládáme na neurčitá místa a následně trávíme x minut rozmýšlením, kde jsme je viděli naposled.

Díky dřevěnému držáku na mobil budete přesně vědět, kde se váš pracovní/osobní nástroj nachází. Držák je navíc snadno přenositelný, takže jej můžete vzít kdekoliv s sebou a stejně jako u ostatních dřevěných kancelářských doplňků na nej můžete nechat vypálit logo vaší firmy nebo vlastní jméno.

dreveny-usb-disk-s-nerezem-16gb-462x388

DŘEVĚNÝ USB DISK S NEREZEM

USB disk neboli flash disk je dnes nedílnou součástí každého pracovníka v kanceláři. Ať už vám slouží k přenášení dokumentů, záloze dat nebo prezentaci před svými kolegy/klienty, vždy je dobré mít jej po ruce.

Dřevěný USB disk působí velmi luxusním a profesionálním dojmem. V kombinaci s dřevěným pouzdrem na vizitky můžete už v první chvíli schůzky zanechat v potencionálním klientovi vysoký zájem.

Pro opravdové „fajnšmekry“ tady máme možnost vypálit logo firmy přímo na dřevěný obal čímž svou originalitu vystřelíte rovnou do vesmíru. 

TIP: Dotvořte interiér své kanceláře pomocí tapet či fototapet ve skandinávském stylu.