Grilovací sezóna je v plném proudu! Tipy na servírování grilovaných specialit

Venku je krásně, slunce zapadá pozdě večer a to vše jsou ideální podmínky pro grilování. Ať s přáteli nebo v úzkém kruhu rodiny, prostě potřebujete náčiní, bez kterého se  neobejdete. Máte ho také?

Návrh bez názvu (3)

A kam dáme zeleninu?

Než budou grilované pochoutky hotové a připravené ke konzumaci, spousta lidí si ráda zobne dobré oříšky nebo kousek zeleniny. Servírujte tyto pochutiny v krásných dřevěných miskách nebo např. na dřevěném servírovacím talíři, či otočném prkénku. Vše působí profesionálně a je to krásně přírodně zpracované.

Pořádně to okořeňte!

Podáváte zeleninový salát nebo má maso nevýraznou chuť? Není snazšího řešení, než jídlo dochutit vhodným kořením. Proto se hodí mít po ruce slánku či pepřenku. Problém nastává při volbě materiálu. Skleněné nádobky jsou příliš křehké a do venkovního prostředí nevhodné. Můžete si pořídit plastové, které však vypadají lacině a nevzhledně. Navíc jejich životnost je velmi nízká a jedná se o neekologickou variantu. Zkuste sadu dřevěné slánky a pepřenky! Vyberte si světlé nebo tmavé provedení.

Rukama ne!

K obracení masa už nemusíte pořizovat předražené kovové nástroje neznámého původu a složení nebo se o to snažit rukama. Nabízíme dřevěné grilovací kleště, které váš problém vyřeší. Jejich velkou výhodou je nízká hmotnost, přírodní materiál a zdravotní nezávadnost.

Na stůl? V žádném případě!

Pokud si zakládáte na dokonalém vzhledu svého masivního stolu, jistě se snažíte zamezit pokládání příliš horkých věcí na desku stolu. Pokud nechcete, aby byl stůl ulepený od nápojů, a představa, že se do dřeva zapíchne špička nože, vás vyloženě děsí, pak východiskem jsou dřevěné podtácky, které většině nepříjemností zabrání. Vyberte si jejich design z široké nabídky!

25390727817_4f08685106_o

Ekologické výrobky české výroby s certifikátem o nezávadnosti mohou posloužit i vám. Ponese se vaše letošní grilování v tomto duchu?