Bojujte proti podzimní únavě příjemnou masáží

Sedíte celé dny v kanceláři a vaším jedainým pohybem je maximálně cesta na oběd nebo na toaletu? Pak vás nejspíš trápí ztuhlé tělo a bolavé svaly. Ze sedavého stylu života trpí nejvíce nohy a záda, neboť jsou v nepřirozené poloze bez kloudného protažení. Máme pro vás vychytávky, které využijete nejen v kanceláři a zpříjemníte si tak den!

AdobeStock_188122888

Zkuste masáž

Chápeme, že během obědové pauzy si neodběhnete na masáž. Můžete si ji dopřát přímo u vás v kanceláři. Prokrvíte tam ztuhlé části těla a dosáhnete kýženého uvolnění. Oddechnete si od stresu a pocítíte velkou úlevu. V práci býváme často napjatí a přetažení. Ukončete tento destruktivní kolotoč včas. Dovolte si pár minut klidu!

Lodičky a bolavá chodidla

Pokud máte jasně daný dress code, pravděpodobně se i v tom největším horku potíte za monitorem s nohami nacpanými v lodičkách. Tělo nám během horkých dnů přirozeně otéká, ale móda úzkého oblečení a bot mu to tak lehce nedovolí. Nejhůře jsou na tom naše nohy. Vyzujte se na malý okamžik z lodiček a namasírujte si nohy! Skvělým pomocníkem je dřevěný masážní strojek na chodidla. Mějte ho položený pod stolem a párkrát za den ho využijte. Přesto doporučujeme do práce nosit pohodlnější boty, které budou splňovat určený firemní dress code.

Ztuhlý krk či šíje? Ne na dlouho!

Stačí pár hodin v nesprávné poloze a máme zaděláno na pořádnou nepříjemnost. Ztuhlý krk a následná bolest hlavy nejsou nic příjemného. Našli jste si minutku na masáž chodidel? Přidejte k tomu i masáž šíje! Uvolnění přináší dřevěný masážní ruční váleček. Nerovnosti válečku zajistí prokrvení a uvolnění pokožky. Použít ho můžete také na nohy, paže i záda.

Rychlovka do kabelky

Jste často na cestách? Sedíte příliš dlouho v autě nebo autobuse? Přibalte si do kabelky malého pomocníka. Dřevěný masážní váleček na chodidla je praktický a vejde se kamkoli. Zkrátka ho použijete ve chvíli, kdy se vám to hodí nejvíc. Sedíte v parku na lavičce? Máte bolavé nohy z nepohodlných bot? Vytáhněte svůj váleček a dejte se do práce. Během pár okamžiků vám bude lépe.

A co vy? Pečujete o sebe a dopřáváte si pravidelné masáže?