Láska s vůní dřeva aneb TIPY na valentýnské dárky

Rok se s rokem sešel a měsíc lásky nám opět klepe na dveře. Mnoho z nás určitě řeší, co koupit své drahé polovičce za dárek, čím mu nebo ji udělat opravdovou radost. Přinášíme Vám inspiraci na výběr toho správného dárku, který potěší a bude hezkou připomínkou Vaší lásky.

album

VALENTÝNSKÉ DÁRKY PRO NI

O ženách se tvrdí, že jsou komplikované a jen tak něco jim neudělá radost. My ale moc dobře víme, že pokud je dárek věnovaný s láskou, udělá ženě radost, aniž by za něj kupující zaplatil celou svůj výplatu. Pokud Vaše žena, přítelkyně nebo manželka milují přírodní materiály, určitě ji jedním z vybraných dárků maximálně potěšíte.

PŘÍVĚŠEK NA KLÍČE PRO ZAMILOVANÉ

Možná Vám to na první pohled bude připadat jako dárek pro děti než pro dospělé, ale není tomu tak. Maličkost v podobě přívěsku může vykouzlit na tváři ženy nefalšovaný úsměv, když zjistí, že druhá část srdce patří Vám a stane se nedílnou součástí Vašich klíčů nebo peněženky.

DŘEVĚNÝ FOTORÁMEČEK

Co lepšího dát své přítelkyni, než fotku, na které Vám láska doslova sálá z očí? Dřevěný fotorámečekvalentýnským motivem je opravdu stylový dárek, který ocení snad každá žena, a variant, jak takový dárek představit je hned několik. Buď můžete své ženě fotorámeček věnovat již s předem připravenou fotkou nebo můžete zajít ještě dále a objednat fotografa, jehož vizitku vložíte místo prázdného místa v rámečku!

DŘEVĚNÝ SERVÍROVACÍ STOLEK

Na první pohled nevypadá servírovací stolek jako typický valentýnský dárek, ale stačí, když vám odkryjeme celou myšlenku a budete určitě stejně nadšení jako my. Servírovací stolek je krásný interiérový doplněk, který je nejen praktický, ale i hezký v případě, že rádi snídáte v posteli. Nechte se inspirovat a udělejte své nejbližší pořádnou snídani, na kterou jen tak nezapomene. A nezapomeňte na květiny!

food-photography-breakfast-on-bread-illustration-196668

VALENTÝNSKÉ DÁRKY PRO NĚJ

Pořídit muži dárek bývá často nelehký úkol. Nepotěší je tolik bláznivých maličkostí, ale přednost dávají praktickým věcem, které jsou pro ně užitečné. Nenechte se ale zmást! I praktické dárky dokážou vypadat moderně a stylově!

DŘEVĚNÝ HRNEK

Patří Váš partner mezi milovníky piva? Udělejte z jeho koníčku stylovou záležitost a pořiďte mu dřevěný korbel. Hrnek je vyrobený z jednoho kusu dřeva a ručně broušený a lakovaný – každý kus je absolutní originál! A může posloužit jako originální reklamní předmět.

DŘEVĚNÝ MOTÝLEK

Máte doma muže, který si potrpí na detaily? Máte doma dřevěné manžetové knoflíčky, peněženku nebo hodinky? Doplňte jeho sbírku o další kousek, se kterým zazáří na každém pracovním meetingu nebo večerní párty. Dřevěné motýlky nabízíme hned v několika variantách tak, aby si vybral opravdu každý.

DŘEVĚNÝ BOX NA NÁŘADÍ

Mít doma praktického muže je k nezaplacení – opraví, co je třeba, vymaluje, vymění olej, donese dříví, prostě správný partner do nepohody. Kupovat takovému muži naleštěné hodinky je zbytečné, mnohem víc ocení něco, co má rád – svoje nářadí! Stylový dřevěný box na nářadí je opravdu vymazlená věc, díky které bude mít Váš milovaný všechny nástroje pěkně na jednom místě a ještě navíc perfektně srovnané!

VALENTÝNSKÁ DÁRKOVÁ BALENÍ

Hledáte-li něco trochu bláznivého, co vykouzlí Vašemu partnerovi úsměv na tváři, můžete si zvolit některou variantu dárkového balení.

DÁRKOVÁ DŘEVĚNÁ KRABIČKÁ MALÁ

Malá dřevěná krabička v sobě může ukrývat valentýnské ponožky, dámské kalhotky nebo pánské trenýrky. Její hlavní předností je možnost vyrytí unikátního popisu na víko krabičky, díky čemuž se z ní v mžiku stane originálním dárkem. 

DÁRKOVÁ DŘEVĚNÁ KRABIČKA VELKÁ

S dárkovou krabičkou ale můžete jít ještě dál! Pokud se vám zdají ponožky nebo spodní prádlo málo, můžete zvolit variantu většího balení, kde jsme navíc přidali i přívěšek ve tvaru srdíčka, kokosovou misku, bambusové brčko a dřevěnou lžíci.

krabicka-valentyn

TIP: Pokud máte aktuálně před výplatou a nemáte dostatek financí na dárek, využijte odloženou platbu