Krouhač zelí 3 břity s rámem
Kód: CZ110Související produkty
Výborný pomocník který vám nesmí v kuchyni chybět. Jedná se o kvalitní výrobek, kde je použita ušlechtilá nereznoucí ocel.
Dřevěný kalíšek na vejce, který lze také použít jako slánku, kořenku nebo prostě cokoliv jiného vás napadne.Kvalitní bukové dřevo.
Praktický a kvalitně provedený pomocník. Slouží k tomu, že na něj navléknete roli papírových utěrek. Ty potom máte pořád po ruce.
Sada prkének vyrobených z jednoho kusu kvalitního bukového dřeva s nerezovou rukojetí.
Tento kvalitní dřevěný doplněk ve světlém provedení zapadne do interiéru každé kuchyně.
Vařečka vyrobená z jednoho kusu kvalitního bukového dřeva. Ve vroucí vodě se naše vařečky nekroutí ani nepraskají. Délka 30 cm.
Detailní popis produktu
- Vyrobený z kvalitního topolového dřeva.
- Naostřené nerezové břity.
- 3 břity.
Dřevěný krouhač na zelí má 3 břity a je vyroben z kvalitního topolového dřeva. Krouhač je vhodným pomocníkem na krouhání domácího zelí, které je hotové během několika minut. Nerezové břity maximálně naostřené. Hodí se také na krájení jiné zeleniny jako okurky, mrkve, celeru apod. V kategorii "krouhače a škrabky" máme na výběr několik velikostí dřevěných krouhačů. Zajisté si vyberete ten pravý. Zaoblení vrchní části krouhače se může mírně lišit.
Podobné produkty:
Dřevěný krouhač na zelí se dvěma břity je výborným pomocníkem na krouhání domácího zelí a jiné zeleniny.
Dřevěný krouhač na zelí se třemi břity je výborným pomocníkem na krouhání domácího zelí a jiné zeleniny.
Praktický dřevěný krouhač na zelí se 4 břity a rámem bude Vaším oblíbeným pomocníkem při krouhání domácího zelí. Zelí je tak hotové během několika...
Nakládáte kyselé zelí? Pořiďte si náš pevný dřevěný tlouk na zelí, který Vám pomůže zbavit se přebytečného vzduchu a uvolnit tu pravou zelnou šťávu.
Při nakládání kyselého zelí Vám bude nápomocný náš pevný dřevěný tlouk na zelí, který Vám pomůže zbavit se přebytečného vzduchu a uvolnit 100%...
Masivní a pevný dřevěný tlouk na zelí, který Vám pomůže zbavit se přebytečného vzduchu a uvolnit zelnou šťávu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.